Hej

Det blev inge meka bil i helgen. Vi latade oss istället=) och var sen med mamma, pappa o lillebror till västerås, sen hem och åt på Akropolis (så gott med black&white). Ska jobba extra idag istället, skulle egentligen ha vart ledig hela dagen.


Veckan
måndag: FeA, Till blodgivningen, tandläkaren och jobba ca 17-22
tisdag: jobba 10-15, tvätta
onsdag: jobba 10-22
torsdag: FeA, jobba 17-22
fredag:10-15
lördag: ledig
söndag: ledig

ullis

Träffade ullis=) idag på skolan oxå, det var en glad överraskning, och hon var BLOND!! Pratade lite om hur hon hade det med sin utbilding. Hon hade fullt upp, det är bara andra veckan i skolan med dom har redan 6stycken olika kurser och ett grupparbete påbörjat. Men det verkar dock vara lite dåligt stukturerat. Dom fick flummiga instuktioner och man fick typ ta lunch/rast när man ville.

Nu har min kurs tagit lite fart oxå, men jag kan inte fatta att det har gått två veckor och alla har inte hittat böcker än. Det finns ju hur många som helst som säljer begagnade, men behöver ju inte ha nya böcker. Så svårt är det ju inte.

Ajja ska göra mig i ordning för jobbet snart. Vill se presenten vi fick av Jimmy och Angelica för att vi passade deras katt förra meddans dom var på Gotland=)

krockade

eller blev påkörd bakifrån. Jag och Johan skulle handla på Willys och Johan bromsade för en som skulle backa ut från parkeringen. Det såg inte killen bakom oss, så pang sa det! Vart en shock, även fast  det gick så långsamt och inte blev någon skada på vår bil lät det jättemycket om smällen. Vi har ju dragkrok, det var den som tog emot, så han fick en bula i kofångaren =)..

Måste slå in pappas present idag oxå=) så det är gjort tills imorrn.

Ska prata med en på skolan om hur jag ska fylla i till csn om att jag ska ha mer pengar=) efter min lektion idag.

I helgen vet jag inte riiktigt vad som händer. Pappa fyller ju imorrn men vad vi ska göra efter det vet jag inte, Mickis bjöd med mig ut på joar så vi får se.

hemma

efter andra dagen i skolan. Än så länge verkar det inte vara något som ska vara svårt=). Alla i klassen har ju inte lyckas skafffa böcker än, så vi kan inte börja ordentligt., men på torsdag gör vi det iaf. Då har dom fått 2 veckor på sig att hitta böcker och nu har bonnier sagt att dom finns i bokhandeln.

Jag och Johan är kattvakt oxå meddans några kompisar är på Gotland. Busan heter hon. Dom har ju så mysig katt, kommer och hälsar så fort man sätter nyckeln i dörren och pratar med en hela tiden=)

Va i Västerås igår med Johan och hälsade på Miguel och Hayrie, Miguels bror Hector och hans tjej var oxå där=) Åkte gocart oxå, jag kom 4:a wiee=). Med det tog ett tag innan vi fick åka. Skulle åka gocart kl 2 men det var en motorcykel som hade vurpat på banan så ambulans och polis var där ett tag. Men han verkade inte vara så skadad som tur va, han kunde sitta upp själv. Sen handlade vi och åt hemmagjorda köttbullar med bulcor? tror jag att det hette, något risliknande som var av vete. Gott var det iaf=) Sen vart det UNO!!=) Man kan ju tro att det spelet går lugnt till, men inte när man spelar med dom=). Alla skrattade och försökte hålla oss till reglerna, men det var svårt.

Ringde hem till mamma o pappa på väg hem från Västerås för att se om vi kunde lägga ut mitt kjolpaket till min bil i deras garage. Lite dumt att ha det liggandes i en annan bil, tar så mkt plats. Så vi lämnade det hos dom, pratade lite om pappas födelsedag sen var det dags att åka hem och sussa.

Allt som allt en jättebra dag:D!

Vecka 35
måndag: FeA 10,15-12,00, jobba 16-22 (hoppar in extra)
tisdag: jobba 10-15, tvätta 15-19 lön!! och handla
onsdag: jobba 10-15
torsdag: ändra till csn (mera pengar=), FeA 12,15-14
fredag: jobba 10-15, Pappa fyller år=)!!
lördag: kanske meka bil
söndag: kanske meka bil

data

Nä, ska väl läsa lite i databoken. Måste ju ha lite disiplin, har den kursen som distanskurs.


hemma..

efter ca 13 timmar på jobbet=) 10-23. Trodde att dagen skulle bli jobbigare än den blev. Var en jämn ström med gäster. Det är det bästa, inte när alla kommer in på samma gång.

Igår när man kom till jobbet var det första man fick höra är att en på jobbet skar av sig nästan hela nageln, man ska inte kombinera knivar  och musik på morgonen=P Så hon fick gå till akuten (sjukhuset ligger bra 5 min bort) och få bli omplåstrad. Hon verkar ju överleva iaf för nu e hon ute å festar, dränker det onda=) Det e bra det=D

Ska ju som sagt jobba imorrn med men innan dess så ska jag och min Johan till Västerås och träffa några kompisar som bor där. Lalla runt på stan o sånt=) Ska bli kul har inte träffat dom på ett tag.

Måste komma på ett sätt att få fler att läsa min blogg oxå, annars är det ju ingen ide att ha nån. Om ingen läser den, kanske..

Längtar till skolan på måndag igen så man får använda hjärnan lite. Minns när man gick i gymnasiet, då ville man ju bra gå hem=P och göra ingenting. Hoppas att man har kvar läshuvudet, annars kanske det blir jobbigt.

..

Ja då har man kommit hem efter första lektionen men vi gjorde inte så mkt, mest genomgång, läraren verkar bra. Det var tur att man redan har skaffat böcker till kursen för böckerna är slut. Inte bara här i stan utan på internet med. Bonnier har inte tryckt klart och då inte skickat ut några böcker, bra gjort=P. Så dom som inte har böcker får kopiera nån annans till bonnier har levererat, om 2-3 veckor kanske. Dom kunde inte säga exakt när.
Har fått reda på hur jag skulle få mitt fc att funka i skolan oxå=)

Jag hade oxå planerat att gå företagsekonomi B på kvällen samtidigt som a-kursen, men det visar sig att den b-kurs som är nu är den som försätter från förra terminen. Så min B-kurs börjar i november efter att a-kursen har slutat.

Har fått pengar idag oxå=) både från akassan och CSN, det var välkommet=)

sitter och vänter på att tvättiden ska börja kl 15, funderar på att äta nått.

väntar på skolan

ja då sitter man och väntar på att jag ska ta mig till skolan, kl 12,30 börjar första lektionen i företagsekonomi. Jag skulle ju ha köpt böckerna idag oxå, men hon med böckerna ringde igår så vi fixade det då. Då är det bara ECDL-böckerna som ska köpas. Sen ska jag lämna in mina och Johans papper till företagsekonomi B.

Fick ett mail på fc oxå från en gammal arbetskamrat. Visar sig att vi går på samma skola=) Vore kul om vi har samma lektioner.

Ska jobba idag 15-22 oxå så det blir stekt ris med räkor till mat på jobbet=).,,mums.

Välkommen till min nya blogg!

Ja, tyckte att det var dags att skaffa en nu. Kan ju va kul att skriva lite nu när det börjar hända lite i livet.  Jobbade idag 10-15 sen hem och lagade mat.

I söndags åkte jag och Johan till Hjärtum, Trollhättan för att hämta delar till min bil, så nu ska den bli stylad=) Vi åkte 07,20 på morgonen och kom hem vid 18. Så det vart måånga långa timmar i bilen, vart lite stel men det var det värt.

Ska börja plugga igen, företagsekonomi A+B och ECDL, men ska givetvis jobba samtidigt. Var där igår för lite information. Ska ha första lektionen på torsdag, så får se hur det går. Ska köpa böckerna då oxå.

Veckan
måndag: till skolan 13,00
tisdag: jobba 10-15
onsdag: jobba 10-15, lämna tillbaka böcker
torsdag: köpa böcker kl10, företagsekonomi 10,15-12, tvätta 15-19, jobba 17-22
fredag: jobba:10-23
lördag: jobba 17-23
söndag: ledig


RSS 2.0