hej.

LÖRDAG
Handlade lite, sen inte så mycket mer. Johan åkte till Sala vid halv 7 för att gå på sin klassträff. Så då va man själv hemma, lite skönt=). Satt och gjorde mammas 50-års present, handgjorda örhängen, armband och halsband i sötvattenspärlor. Ska väl bli nånting mer oxå men vet inte vad än, det är ju ett tag kvar. Sen när Johan kom hem skulle vi åka till västerås för att titta på bilar, men dom andra sa att det var tråkigt och kallt där så vi struntade i det. Vi, jimmy o Angelica kollade på en film istället=).

Å här är jag när jag fick lite tråkigt i lördags kväll när jag va själv hemma. 2009-09-26 22:54

IGÅR
Det gick bättre än jag trodde att sitta i en bil ute vid ett garage mitt i ingenstans och plugga, men det blåste så mycket att blien gungade lite då och då=P. Jag läste alla kapitel utom ett. Sen vart det mat hos Jimmy o Angelica, kyckling med ris och hemmagjord tzatziki. MUMS!

IDAG
Hade larmet på väckning 30 minuter tidigare idag, kl 8, men jag gick upp 8,20 ändå. Skulle ju hinna läsa det sista kapitlet och mina anteckningar till provet  i företagsekonomi idag. Gick hur bra som helst. Provet gick bra med, godkänt har jag iaf, hoppas att han har hunnit rätta proven tills på tordag. 

Nu är det bara att läsa till andra provet i data. Tror att jag håller på att bli sjuk oxå. Känns i bihålorna, när jag blir extra snuvig. Det känns som jag har fått en knytnäve i ansiktet. Men jag jobbar inte idag så det är bara att lata sig=).

Undrar när pengarna från CSN kommer?..
å här e jag i fredags när jag fick lite tråkigt
Vecka 40
Måndag # Prov i företagsekonomi A kl 10,15
Tisdag # Jobba 10-15 och min namnsdag=)
Onsdag # Jobba 10-15
Torsdag # Skolan 12,15-14, Jobba 17-22
Fredag # Jobba 10-15
Lördag # Öppen för förslag
Söndag # Mickelsmäss!!=D hoppas att det inte regnar i år. Ska gå med Johan, Jimmy och Angelica.

haft mycket att göra...

Jo har ju haft mycket att göra denna veckan. Sitter just nu i skolan och har gjort mitt första dataprov, 94% rätt =D Sen idag kl 17 ska vi till Sparrsätra och titta på ett till hus med pappa.

Tisdags
Jag och Johan var på banken för att prata villalån, och det tog ju sin lilla tid. Men det ser bra ut iaf. Ska dit imorrn kl 18 för att se hur mycket vi får låna, lånelöfte.

Onsdags
Jag jobbade hela kvällen med Mickis och kunde då inte vara med på mötet i vår bostadsrättsförening. Det handlade om renovering av badrum, ny tv o tele leverantör och lite annat. Ville verkligen vara där efter det jag hört Johan berätta (han fick gå dit själv). Granntanten ovanför vart tjurig=) hihi. Föreningen har gjort en hel del konstiga beslut som dom inte kan göra på grund av nuvarande avtal, såå smarta:P Tur att vi letar hus och vill flytta.

Torsdags
Jag gav plasma kl 10,30. Jag fick den dåliga sjuksköterskan, man känner verkligen hur nålen går in när hon gör det. Det bränner ju. Dom andra är mycket bättre, då sticker det till en sekund bara. Men gick hyfsat bra iaf och fick 2 nya vinglas till min samling.

Sen vart det skolan 12,15 som vi alla typ sov igenom. Det var genomgång till provet som vi ska ha på måndag, typ halva klassen var där.

Sen åkte vi ut mot Fjärdhundra för att titta på ett hus. Helt perfekt var det, hade allt som både Johan och jag vill ha. Men vi har ju inte satt ut vår lägenhet till salu ännu så då kan vi inte köpa ett hus om vi inte vet att vi kommer att få lägenheten såld.

Kl 18 vart det info till Kyrkans val (som var i söndags) på Kyrkans hus i ca 1½ timme. Vart ganska lätt att förstå den informationen.

Fredags
Jag jobbade hela dagen kl 10-23. Trodde att jag skulle hinna äta vid 5 men inte då. Jag började hjälpa till i köket vid 16,30, typ packa avhämtning och ris och lite annat. Sen vid 5 kom ruschen som aldrig tog slut=). Jobbade nonstop till 21 med avhämtningarna och att gå ut med mat i restaurangen. Men det var roligare att jobba i köket är på serveringen. Det är en annan stämning i köket och man behöver inte "se bra ut och göra rätt" i köket. Jag fick äta kl 21,40, och jag åt frukost kl 9, lång tid imellan. En lång men bra dag.

Johan hade vart på bilorientering och dom kom trea=) Dom vann 200kr. Jag gick till dom efter jobbet sen åkte vi (ca 20 pers) ut till hummelstabaren och fikade lite.

Lördags
Handlade på dagen men sen vart det iväg till jobbet.  Skulle jag ha börjat kl 17 men jag började kl 15 för att hjälpa till lite extra med förberedelser inför dagen, den roliga sysselsättningen med att packa räkchips. Det är nog bara jag som tycker att det är kul.=) Sen, dum som jag är, så trodde jag att jag skulle hinna äta kl 5 igen. Men det gick ju inte, då kom ju ruschen igen. Hjälpte till i köket 1-2 timmar kanske sen behövde dom hjälp ute i serveringen. Var 43 personer som hade bokat bord, Men på morgonon när jag kom var det bara 10. Så det small till ordentligt. Jobbade till 23,30 och Johan väntade på mig tills jag var klar=). Hann inte äta på jobbet alls. Tog med mig mat hen sitället, åt vid kl 24. Också en lång men bra dag.

Söndags
Upp kl 09,30 för att Johan och jag skulle börja jobba kl 10,30. På en SÖNDAG! Det var Kyrkans val. Men det var inte många som röstade som får rösta, ca 12% röstade. Kl 12 öppnade vallokalerna och folket var där innan vi öppnade. Vi var 5 stycken. Ordf Torbjörn, V Ordf Mamma=), rösträknare Johan, jag och Lena. Kl 20 stängde vallokalerna men vi fick inte låsa dörrarna ända för att det var ett "Öppet val". Jag och Johan började räkna röstlängderna och dom andra räknade valsedlar. Sen när vi var klara med röstlängderna fick vi också räkna valsedlar. 410 personer som har röstat, nästan alla i alla 4 valen. 4*410=1640. 1640 röster som vi ska räkna och kontrollräkna och sortera innan vi fick gå hem. Johan och jag kom väl hem vid kl 23. Självklart så spöregnade det också.

Vecka 39
Idag Måndag: dataprov kl 13, titta på hus kl 17
Tisdag: jobba 10-15, tvätta 15-19, Banken kl 18
Onsdag: jobba 10-15
Torsdag: jobba 10-15, tandläkaren 15,10. jobba 16-22
Fredag: jobba 10-15
Lördag: ledig =)
Söndag: ledig =)

Nä nu ska jag ta en sväng på stan innan jag går hem och lagar mat till mig i Johan

//tjingeling






söndag

och jobb imorrn... för alla andra :P jag har bara 1½ timmes lektion imorrn:D. Efter det ska jag nog ta mig en tur på stan. Var på stan i västerås igår och shoppade lite kläder med Johan. Som vanligt hittade han mer kläder än mig:P. Jag köpte en poncho, nått jag inte trodde jag skulle ha. Sen på kvällen vart det ut på stan till alla bilarna på busstorget o driva runt lite. Vi hämtade oxå Kickan o Lotta på tågstationen sen ut till Angelina (Kim) och hämta in henne. Dom skulle till joar:)

Idag har vi inte gjort så mycket. Förutom att vi har tittat på ett hus. Kan ju säga att det var ju inte så mycket att titta på förutom logen (eller tilltänkta garaget). Men dom säger ju att man ska ha tittat på ett par hus innan man köper, så man har lite info och vet vad man ska titta efter.  Har beställt en broschyr från Anticimex där det står vad man ska titta efter när man ska köpa hus. Vi ska titta på ett hus till den 21/9. Huset är större men hela måste målas om, sen kanske renovera badrummet (lite fukt sen en mulltoa där). Men det finns ett garage iallafall så då blir Johan glad=D

Nä börjar att bli hungrig nu, eller sugen på frukt iallafall...så ska väl ta o titta i kulen o se vad vi har. Annars blir det väl till att handla lite.


Tjingeling

fortsättning...

nått mer jag gör är att jag ska fixa mina 2 snea tänder. Ingen garanti att tänderna blir raka bara för att man har haft tandställning inte..

vad jag gör

Jag jobbar, studerar på 75%, är blod- och plasmagivare.

Var och lämnade plasma för första gången idag. Eftersom att det tar typ en timme att göra det så tog jag med mig en bok att läsa. Men det var mycket intressantare att kolla på maskinen när blodet åkte runt runt=) och hon tyckte att det gick jättebra och jag var duktig. Bokade in en tid om 2 veckor för att göra det igen. Blev kl 10,30 istället för kl9, måste ju ha lite sovmorgon, sen passar det bra att bara gå till skolan sen.

I skolan träffade jag en gammal kompis, typ, Johan. Visste att han flyttat tillbaka till Enköping men inte att han oxå pluggar. Så det är kul med nån man känner i klassen. Måste komma igång med datakursen oxå. Men den e ju så tråkig, grunderna i vista. Kul att sitta o öppna o stänga fönster på olika sätt. Tryck på den, gör si o så. Nee...

Just ja, var ju ute på joar i fredags oxå med mickis, madde och några till. Hadee ett litet tequila-race före, men det va lite äckligt:P  Var inte så många där trots att det var löning. Det är inte samma drag i joar som det var när man gick i skolan, tråkigt. Eller så är det bara vi som har mognat:P

Har fått mer pengar från csn nu oxå=) men inte mitt csn-kort:S, måste kolla det. Min morbror undrade vart jag kom ifrån eftersom jag kan tjäna på att gå på bidrag=) Hihi...

Nä äta lite, sen kommer Johan hem, sen jobba 17-22.
Tjingeling

RSS 2.0