1:a Advent!

Tjo, då var adventspyntet uppe. Vi har satt upp en "julboll" (en glittrig boll med små lampor i, jättefin) i köket, sen ljusstake i vardagsrummet och en ljusstake var sönder. Det blir att åka till ÖB imorrn och köpa en ny=). Sen har jag satt upp julgardinerna oxå. Och katterna tycker att julsakslådan e jätteskojj=P


Igår
var jag, Johan, Jimmy och Angelica i Västerås och julshoppade. Jag hittade julbollen som vi har i köket och sen en julklapp till mamma=) Sen vart det en ny DVD-spelare från NetOnNet, måste ju dit och kolla nu när dom har öppnat=) 299kr och då ingick 5 stycken valfria filmer ur en låda=) Kanon. Just ja, jag köpte ju 22 nya fiskar till akvariet, det behövdes befolkas lite. 20st neontetror och
2st mollysar.


Idag har jag inte gjort så mycket. Försökte plugga data men det var så tråkigt så jag tappade koncentrationen. Jag städade istället och letade reda på var julsakerna var i förådet och tog upp dom. Fick inte pynta själv idag, Johan ville vara med och han var ju i garaget med Jimmy och mekade bil, så jag fick sitta hemma o vänta. Men nu är det gjort iaf=) Jag har oxå beställt min brors och Johans andra julklapp idag=)


Imorgon blir det skola och sen till ÖB, kanske plugga data eller ge blod om jag orkar. Har varit lite dåligt med det på sistone, men jag har inte orkat eller haft tid. Sen har dom ju stängt på torsdagar och fredagar nu=(. Jag som brukade gå på torsdagar.

Ha en trevlig första advent, och kom ihåg att SLÄCKA LJUSEN!

Ah..

Idag så har man jobbat i 13 timmar, som jag brukar göra på en fredag=). Johan sitter vid tv:n med Jimmy och spelar Xbox, Angelica gick hem för att sova. Känns lite som att jag behöver göra det snart oxå, trött i benen.

Imorgon blir det julmarknad (eller kanske på söndag) och sen blir det till Västerås till NetOnNet=) sen IKEA!! och lite andra affärer kanske.

Nu skulle visst Jimmy gå hem så nu blir det lite sova, kanske lite House innan:D

Natti natti...Zzzz...

Owl City - Fireflies

Den låten e ju så bra=)


Sitter och pluggar till det sista dataprovet, handlar om powerpoint. Har lite svårt med koncentrationen, så istället för att plugga så har jag fixat med tvätten, hängt undan kläder, gjort rent kattlådan och plockat undan disk och papper. Har även ett glas mjölk och mockarutor bredvid mig=)


Johan är ju som sagt i skolan och kommer väl hem om 30 min eller nått sånt.


Ska räkna på om jag klarar gränsen på fribeloppet nu när jag vet hur jag ska jobba i december och nu vet min lön i november.

PUH!!

NU klarade jag dataprovet excel databas:D 77% och man behövde ha 75%, nära nära. Ska väl plugga lite företegsekonomi innan den lektinen börjar kl 12,15. Sen ikväll ska Johan till skolan och då blir jag själv hemma så då ska jag nog plugga lite mera data, powerpoint. Se om jag kan koncentera mig. Måste ju bli klar med datan innan jul, och jag kommer ju att va borta veckan innan jul så då kan jag ju inte göra provet.

Imorgon ska jag jobba 10-23, hoppas att det blir mer drag den här fredagen än den förra = mera dricks
=)

Lördag ska vi gå på julmarknaden=) och sen bara umgås, själva eller med andra vet jag inte.

Söndag vet jag inte vad som händer. Kanske plugga till sista dataprovet, powerpoint.

Nää, njuta av rasten kanske...

Tjoo

Det var ett tag sen man skrev här. Har inte orkat, har haft för mycket att göra med alla födelsedagar, jobbet och plugget. Men nu är födelsedagsruschen över iaf=). Nu e det mamma i december. Förra helgen var vi i dalarna och firade två kusiner och deras mamma=) Har ju haft min egen födelsedag i måndags oxå, som var jättebra och min födelsedagsfest i  lördags.

Pluggade va 100sidor excel i torsdags och 90 sidor igår i excel databas. Så ska göra båda proven idag, hoppas att det går=)

Får se om man följer med tjejerna på Ladie´s Night, vet inte...

Puh!

Höll nästan på att komma försent till skolan idag, kom en minut före läraren. Vi fick sluta tidigare oxå för vi gjorde klart kapitlet=)  Nu kanske det blir att plugga data eller göra mera mockarutor=) Såå gooda=)

!!

Å just ja, nu är det bara 4 dagar kvar tills jag fyller år. Och jag får inte hämta posten längre ifall mitt paket som Johan beställt skulle komma=)


GAAHH!!

Jag fick ingen sovmorgon idag. Jag hade tänkt att sova till 10,11 men var tvungen att gå upp 8,30. Det är tisdigare än när jag ska jobba! Jag hade glömt bort att dom skulle komma från bostadsrättsföreningen och kolla om badrummet är fuktskadat. Det var det, men det visste vi ju redan, är många i huset som är det. Gamla mattor, så vi ska få renoverat. Frågan är bara när?, om vi bor kvar då?

Ska göra en lista på allt som behöver fixas med huset vi var och tittade på, det är ju såå mysigt
=)

Farmville och Fishville äger:P

Nä lite frukost kanske...

5 dagar kvar

5 dagar kvar!!=D och mockarutorna är bakade och goda=) Imorgon är det skola, då ska vi gå igenom det sista på kapitel 10 för på måndag börjar ju B-kursen. Hämtade Johans julklapp idag på ICA. Paketet var större än jag trodde, men ju större ju bättre, eller?

Sköönt med sovmorgon imorrn.

6 dagar kvar!!

Nu är det 6 dagar kvar tills jag fyller 22år!=) Måste baka mina mockarutor imorgon, och jag fick en massa bullar och sockerkaka av pappa när det var fars dag. Det blir födelsedagsfest den 21nov.

Jag är klar med en del av julklapparna oxå. Fixat till Johan och pappa.


MVG!

Jag har MVG i Företagsekonomi A. Vi fick reda på det idag efter att vi hade fått tillbaka provet. Jag hade 99 av 107 på provet=) Nu får jag bara hoppas att det håller i sig, vi börjar med B-kursen på måndag.


Har även handlat lite mat och sen lite motorolja och glykol till bilen, den behöver pysslas om lite.


Idag ska jag göra egna fiskpinnar till mig och Johan. Men är hungrig nu, ska ta nått litet att äta innan maten.

Tjo

Nu va det några dagar jag sen jag skrev här. Skrev sist i torsdags i skolan.


Fredags så jobbade jag till 23 sen hem och spelade lite kort och poker med Johan. Linus, Clara och Jimmy. Jag förlorade men det var kul ändå
=)


Igår så tittade jag Johan, mamma och pappa på ett hus i Tillinge. Huset var fint, mysrummet i källaren var ett jätteplus. Men det var ju oxå lite fuktskadat och sen för högt radonvärde=/. På kvällen vid 8 så samlades några i gänget och åt på fannakrogen, min pizza var inte så god. Alldeles för mycket ost. Sen efter det åkte vi till Linus och Clara för att vara med dom. När vi kom dit satt Linus och blev klippt av sin syster Sandra. Det slutade med att Johan och jag oxå klippte oss=) Så ny har jag lugg för första gången sen jag var 6 kanske. Ovanligt, och billigare en hos en vanlig frisör. Så nu får jag väl fixa till mig med smink o allt sen lägga upp en bild på min nya
look=P


Idag, Fars dag. Johan åkte med Jimmy och Linus för att hämta bildelar långt bort i Sverige. Så istället för att sitta själv hemma så åkte jag till pappa (men skulle ju ändå dit) och gav han present och åt mat. Sen innan jag åkte hem vid 19,15 så bytte jag och pappa en pytteliten lampa bakom fläktreglaget i min bil, så nu lyser det=) Är egentligen inget som är nödvändigt men ville göra det ändå
=)


Har besiktningstid på bilen i december, hoppas att den går igenom med blankt papper=P Jag tror inte det, men hoppas hoppas.


Imorgon blir det skolan, plugga lite data, mer vet jag inte. Kanske baka mina goda mockarutor som jag ska ha när jag fyller år=)


Vecka 46
Måndag: skola
10,15-12
Tisdag: jobba 10-22, Hells Kitchen
Onsdag: jobba 10-15, Greys Anatomy
Torsdag: skola
12,15-14
Fredag: jobba 10-15, beställa min födelsetårta till jobbet tills den
17:e
Lördag: jobba
17-23
Söndag: Fixa och dona så allt är fint tills gästerna kommer

tjaaabaa

Nu sitter jag skolan och har precis gjoprt klart den fjärde dataprovet, fick godkänt 88%..=)..

Va till OK innan skolan för att köpa vindrutetorkare, men dom hade ju stängt. Fast dom hade ändå öppnat och dom hade personal där. Personalen stog i dörren och sa att dom höll på att förnya/byta ut deras datasystem. Smart att ha det mitt på dagen, bra planering. Men dom sa att det skulle bara hålla på ca en timme till, så jag ska åka dit nu igen om en liten stund.

Snö snö snö jag e galen i snö=)..

Prov och säkring

Wiee!!
Idag
hade vi andra provet i företagsekonomin. När jag satt igår kväll var det nästan ett kapetel som jag inte fatta, nollpunkten, nollpunksomsättning och nollpunktsvolym. Hur räknar man ut det? MEN provet gick mycket bättre än vad jag trodde, mycket bättre. Satt i 2 timmar och svarade på allt och tror att jag har rätt på allt med. Men full pott kanske e lite mycket att hoppas på. Men hoppas kan man ju alltid göra=)


Jag hade mina vita/guldglittriga byxor för första gången utomhus idag oxå med bruna klackstövlar. Det e lite kul att ha på sin det man inte brukar. Sen vill jag ju användra mina vanliga kläder. Jag har ju arbetskläder på jobbet.


Igår märkte jag att säkringen hade gått till dimmern utanför sovrummet. Det är andra gången det händer, första gången var det dimmern i hallen. När det hände då fick jag ringa pappa så han kom o fixa, jag visste inte att det fanns en säkring inne i dimmern. Jag hade bara tittat på dom vanliga säkringarna i skåpet. Anledningen var att en lampa hade gått sönder och det var samma fel nu. Konstigt att det händer samma fel men bara några månaders mellanrum. Ajja jag lärde mig av att titta på vad pappa gjorde så idag kunde jag byta säkringen själv=) Så duktig, hihi.


Nu ska jag plugga dom sista 20 sidorna i kapitlet i databoken om Word, Så jag kan göra provet på torsdag. Har ju 4 prov kvar som ska vara klara innan jul. Detta provet skulle egentligen gjorts förra veckan (V43) men läraren var ju sjuk två veckor så allt är försenat. Hoppas att jag hinner.


Ska ringa CSN oxå och kolla vad som händer om man tjänar några tusen mer än
fribeloppet.


Nu är det bara 14 dagar kvar till jag fyller år!!=)


Nä, lunch och data.
Hare gött!

Djävulen bär prada

är det jag ska se nu. Jag har inte sett den tidigare så ska bli kul att se den. Johan åkte iväg med Linus för att titta på nån dvd-spelare till bilen. Han vill ha en=) Jag sitter och pluggar lite oxå, men det blir mest tv:P Har inte så mycket disiplin på mig själv idag. Men måste ju, har prov imorgon.

Sen så hatar jag min läpp just nu. Den är dubbelt så stor som normalt, har munsår. Hoppas det är bättre imorrn då jag måste gå ut och visa mig bland folk.

Nästa vecka kommer några och kollar på vårt badrum för att se om det är fuktskadat, är en del andra badrum här som är det. Så vi ska få dom renoverade under nästa år.


Vecka 44
Måndag: prov
10-13
Tisdag: jobba
10-22
Onsdag: jobba
10-15
Torsdag: skola 12,12-14, tvätta 15-19
Fredag: jobba
10-23
Lördag: Kanske vara med Kickan o Adde
Söndag: Kolla på ett hus=) och
Fars dag!


Sen är det ju bara 15 dagar kvar tills min födelsedag. Men jag har inte bestämt vilken dag jag ska ha festen. Hmm...

RSS 2.0